I ren Disney-anda

Japp det var på dagens schema, Disney-musikcafé.
Det var lika kul som det alltid är. Roligast var nog Lovisas och min nya raggningsstil, nämligen hästraggning.
Kommer då som en dans på valborg imorn :)

Hämtade ut tre paket idag också, varav det roligaste var nog löshåret!!

Nu kollar jag Vampire Diaries på tv6play, vilket kan vaar det smartaste nån kom på!!

Sweeet!!
 

Jippie cayey M**********r

Eller hur det stavas :)

Idag har dets sytts en kjol som har skickats iväg till Sara :) hon ska ha den på lördag då det är final i körslaget och de utslagna körerna får komma tillbaka och smiska stjärt!! Utan att tävla om något.

Så skulle jag skicka iväg paketet då... värsta tönten på ica ekershallen på väster, menmen det var ju asdyrt!!! Sara ville att jag skulle skicka via expressbrev och då vet man ju att det kommer fram snabbt men så hade jag inte pengar så att det räckte, har ju kunnat shoppa mer denna månad än någonsin känns det som, så då fick jag kontakta Sara igen och kolla om hon kunde skicka över pengar till mitt konto, men hon hade inte mina kontouppgifter utan jag fick rinag min kusin Elsa som bor där typ, så hon kom och räddade mig. Tur att tönten gick och fikade så jag slapp störas på honom.

När jag och Elsa var färdiga så drog vi hem till henne och lilla familjen. Jag blir alltid så glad när jag är med barn och bebisar och jag älskar mina kusiner och systrar så jag blir dubbelt glad när jag får träffa de gamla dinosaurerna och småknoddarna som mina äldsta kusiner har skapat :) hihihi

Vi bakade muffins och de ska ätas upp imorn på musikcaféet som kulturskolans kör och solister ska ha på Stinsen kl 19 i hallsberg. Gött mooooos säger jag!! Det är Disney-tema:) jag ska sjunga Reflections från Mulan och jag hoppas så att det går bra!!

Nu ska jag lägga mig så jag kan hämta lite paket imorn :) Beställde löshår till balen och nu har det kommit!! me so happy indeed!! och så har jag ett paket ljus att hämta också!! fan va mycke kartonger!! Måste ta med en extra påse imorn!! Rumpa.

Men ha det så superb och gå och lägg dig nu för kuddens skull!!


Från HappyHair.se
Hoppas att det blir bra :)

Puss och kram!!!!!!!!

Shine!

Nu har jag sköljt ur färgen och håret ser väldigt mycke fräschare än innan!!
Tänk vad lite färg gör... men jag var tvungen att ha i lite hårpackning då ingen härlig efterbehandling medföljer. But i like it!! Yo!

Men nu ska jag ut och gå med hundarna!! men jag vill inte... det regnar :( buhuu!!!

Ska ge dig en glad bild att fundera över!!



Min förebild och andliga vägledare!!

Nattinatti!!!

morot

Nu sitter jag med orange hårbotten och ska läsa min Glamour och Vecko Revyn.
Köpte en toning så att jag inte behöver skämmas över min utväxt och så att frisörera kan färga mitt hår till modevisningen 19 maj.
Det var Wellas Viva color mousse Intensiv röd som jag provade nu... lite lustigt och krångligt att applisera i hårbotten och sen skulle jag nog haft en till förpackning... har ju fått så långt hår. Jag hade en lite längre page för ett år sen och nu har jag väldigt mycke längre hår... växer som ogräs!!
Men en bra sak med denna toning var att den inte har ammoniak i sig och den luktade väldigt gott!! jag skriver sen hur den blev i håret om nån känner för att köra en liten ändring eller justering av håret :)

Puss och heeej!!


Min var ju röd men jag tog denna från google <3

Aloha and good morning!!

Sitter i skolan och tråkar.... pappa ska till jönköping idag så jag fick ta tåget 7.18... morr....
Menmen :) jag har fetaste påsen med kläder i :) Dom från modevisningen! Lärarna ville nämligen kolla på dem för vi ska lämna in hela vårat projekt.. Skoj!!!

Idag blir det även att träffa frisörerna, ty vi ska ha en modevisning den 19 maj på Örebro slott så vi ska bestämma med dem hur vi vill se ut. Det är hela kläder och mode som ska ha modevisningen, det är våran lilla avslutning på året typ som esteter som gör vårkonserter och utställningar och musikaler, jappjapp!!

Men nu vill jag att Någon kan komma och underhålla mig!!!

Istället kan jag underhålla er med ett litet plagg.



här är mina byxor jag sydde i tvåan :)

Packar en påse

Idag så har jag hetsat på mina lärare, sovit på svenskan, kramat en Jasmin på Hallsberg, sjungit och fikat på bilden  sammtidigt som jag skissade lite.

Nu sitter jag med engelskan och ska även packa ner min kollektion så att lärarna på peta på den imorn.... jag vill inte lämna ifrån mig den.... dumma kärringar!! Jag säger bara, om jag inte får MVG på projektarbetet... då skriker jag och bränner ner skolan!! Med lärarna i en liten skrubb!!! Hahahaha suck on that!!

Menmen, imorn ska jag och alla andra på möte med frisörerna. Vi ska nämligen ha modevisning den 19 maj och frisörerna på vår skola fixar alltid till oss. Ska bli kul och se vad de har för idéer iår. Hmm.... Anyway!! Jag tänkte bara säga att vi har ett gött väder nu... lite småkyligt men det tar sig vell :)

Ha det gött!!!


Jag och Jonna var så fina förra årets modevisning!! Hejja!!
Gillar ögonen som vissa fick :)

TheSign

I slutet av sitt andra år på kläder och mode-programet på Virginska Skolan, bestämde sig 7 fantastiska kvinnor att  de skulle göra ett projekt ihop i trean, deras sista år i skolan (förhoppningsvis).
De skulle göra en modevisning ihop med varsin egen designad kollektion som skulle beskådas på catwalken.

Ett tema blev valt, Michael Jackson, en månad senare så gick han bort.

Designerna visste att det skulle bli Michael Jackson-hysteri då men fortsatte ändå sitt projekt, så att de den 13 mars 2010 kunde visa upp sitt arbete.

Här är min del till detta arbete.


Modell: Elin Tydén


Modell: Emily Tydén


Modell: Lovisa Olofsson


Modell: Ellinor Landal


Modell: Elvira Gunnarsson

Det var som julafton, man slutar aldrig att le!

Kolla mer på www.thesigners.blogg.se

Puss och kram!!

I min lilla värld

Jag blir lite djup på kvällarna, tänker över saker och ting som till exempel att jorden snurrar men vi står stilla, borde vi inte bli åksjuka av det??

Men mitt stora ämne ikväll är färg!!

Jag har nämligen sytt en jacka som är lite utöver det vanliga och även är lite för crazy för vissa svaga personer.
men så tänker jag, att det finns människor med färgstarka personligheter, alltså att de är färgstarka i själen, de är lite wild and crazy. Sen finns det de som klär sig färgstarkt och gillar när det är mycke färg överallt. Jag är nog en blandning av dessa två och kan inte se en värld utan färg. För då skulle världen vara tråkig, jag skulle vara tråkig!! Eller??

Det är det jga går runt och funderar över :)

Men här är min jacka iallafall!!



Jag kallar den "Ready to go Colour"


Mojje in my <3

Igår var fantastiskt!!
Var och kollade på Körslaget i Stockholm då min syster var med i Mojjes ungdomskör från Visby.
Det var inte som att se det på tv, lokalen var jätteliten i verkligheten fastän den i tv ser ut att vara minst dubbelt så stor, helt galet!! Och att sitta i puliken är ju mycket roligare än att sitta hemma i fåtöljen.
Synd att Sveriges befolkning är totalt tondöva och inte såg till att Mojjes kör fick vara kvar, utan låter Niklas Strömstedts kör från Växsjö med falska toner och jobbiga människor få vara kvar.... och nu är jag inte partisk. Jag gillar Niklas, han är gullig, ser lite efterbliven ut ibland men det är liksom charmen på denne man. Men Mojje ger lite mer av sin själ och likaså hans kör!! Jag gillar också att ta på folk!

Men jag ska ändå sy en klänning till Sara som hon kan ha på sig i finalen då de får vara med en sista gång och visa vad vi missade!!! KICK SOME ASS TEAM MOJJE!!!


The Orange Team

Nåväl... nå blir det lite plugga och Powerpoint-making till mitt projektarbete, få allt om det på www.thesigners.blogg.se där allt om mitt projektarbete, tillsammans med sex andra ladies, finns att beskåda.

Tills vidare

NJUT AV SOLEN SOM KIKAR FRAM!!!!


Hej Sverige!!

Mitt första inlägg i min egna blogg!! 

Ja nu följde jag strömmen och det ska bli kul att få dela med sig av sig själv lite :)

Börjar inte än med att visa grejor jag har gjort, ge tips om bra saker eller bara flumma runt över tangentbordet tills man har skrivit nåt helt oförståeligt som skulle kunna jämföras med mina uppsattser... som jag ändå lyckas få VG på.... Lärare är underliga varelser.

Men jag kan lova att detta kommer bli fint... om jag bara får lite hjälp med designen på bloggen.... skulle vara smidigt om man använde powerpointen... jag älskar PowerPoint!!!

Nu kom min syster, vi ska till Stockholm idag och se på vår andra syster som är medverkande i Körslaget i Mojjes kör :)

Puss och kraaam!
 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0