Uppdateringar

Hello My Fello!!!

Nu har ju inte jag bloggat på ett tag men nu händer det så mycket intressant och kul att jag håller på att smälla av!!!

Först så kan jag ju bara säga att min lilla önskelista på saker som inte är så lätta att få bara sådär till sin födelsedag, faktiskt hade två punkter som jag fick lagom runt min födelsedag.

Den första var jobb!! Jobbar nummera timmar på Extrackta, ett städbolag som även hyr ut personal till bla Ica i Örebro, så nu sitter jag väldigt ofta i kassan på Ica Nära Längbrotorg.

Sen ville jag ha en man, eller boyfriend.
Det fick jag typ bara sådääär den 28 juli, samma dag som jag jobbade första gången!!

Ibland går det bra :)

Så nu är jag kär och jobbande, har även fått ett till jobb då jag ska vara ledsagare.
Samtidigt så håller jag just nu i denna stund på med ett nytt projekt!!

Jag håller på att sy scenkostym till min dramafröken som ska på Europaturné nu i höst med ett hårt gäng rockande killar och en till cool brud.
Känner mig väldigt hedrad över att jag ska göra detta och att så många kommer få se min kreation och kanske tänka "fy fan vad snyggt" eller "fy fan vad fuuuuult". Jag hoppas på det första :)

Så nu syr jag en toille(provplagg) och filurar på vilka material jag ska använda. Har redan köpt 10 m tyll och har nog ett galet snyggt gardintyg i svart som får bli en del av "korsetten".

Nä nu ska jag gå och stryka toillen så att den är fin när The Drama Queen ska prova den :) Måste hitta en dragkedja också!!

Pussar och kramar!!

RSS 2.0