Att känna Lycka

Hejsan och tjenixen!!

Lisa is a love piraya no more, Lisa behöver inte dö som en ungmö, Lisa har hittat sin Mr Darcy, Lisa har funnit lycka!!
Lycka stavas med A och slutar med LBIN
Tack vare lite hjälp av en vän.

Lisa kommer bli corny, som hon sa att hon inte skulle bli, Lisa pratar(skriver) om sitt liv i tredje person och är därav lite störd i huvudet, men vad ska man göra när en hippie har funnit the reason why we are here, för att sprida kärlek över hela jorden!!

Anyway, det var liksom rakt på sak att jag inte är ensam längre. Inte ens nu när jag sitter helt ensam i mitt hem utan min lycka. För jag vet att han är typ tre mil bort och säkert saknar mig lika mycket som jag saknar honom.

The corniness is completed!!

Have a nice day everybody!!!

Mitt hjärta pinglar

Hey!!
Oj nu är det visst augusti och jag har gjort MASSOR!!!!!

Jobbat, fyllt år, klarat halkan, jobbat och massa annat!!

En sak som är väldigt bra är att en viss person (Mr Man) får mig att må som om jag vore the greatest in the world, jag vet inte om jag borde säga mer än så men ni kan ju föreställa er känslan av att gå på en äng fylld med blommor en solig sommardag och inte ett enda moln på den härliga blå himlen, så känner jag.

Har jobbat några gånger på firman där min faster är personalchef, både med att städa och sitta i kassa på olika ica i örebro. Så jag har varvat jobb, hemma och Mr Mans hem och någonstans blivit förkyld och sen jobbet igår har jag träningsverk i armarna (jag packade upp varor och innan dess hjälpte jag min syster med att slänga skräp på sopsorteringen). Så livet leker och nu ska jag snart iväg till Mr Man och sen blir det paj hos Chinesernas kompis Åke :)

Åh jag vet knappt vad jag skriver men vem bryr sig liksom!!
Har kollat in en kamera som jag ska köpa för min lön, så kan jag fixa lite bilder och utöka mitt album. Ska snacka med min girl Lovisa om hon kan tänkas vara min modell på lite grejor :)

Men ha en bra dag och en fin helg så ser vi om framtiden blir ljusare!!

PUSSAR!!!


RSS 2.0