Skapa mera

Jag tänkte skriva ett inlägg om mamma och känslorna jag känner över att det snart är 6 år sen hon dog, men Kronk(katten) gick runt på tangenterna och kom åt en knapp så att inlägget försvann.
Anyway, jag skiter i det inlägget idag, det får vänta till en annan dag för det tog mycket kraft ifrån mig.
Låt oss säga att jag är lite nere mest hela tiden just nu.
Men jag har sökt till Kävesta Konst och Formgivnings-linje idag så det är något att glädjas åt.
På grund av det så ska jag visa lite bilder som jag gjort under årens lopp.


Fotad i nymålat tillstånd, dvs att den är blöt och färgerna görs icke rättvisa.


Långtidsarbete.


Sisterhood.


Capture the artist.


Då och då slinker det med en blomma med kruka.


Ibland kan man känna sig grön.

Så, det var lite kladd med penseln. Nästa gång kanske jag slänger upp lite teckningar. 
Det blir kul va!?

Puss hej.
 


Rainbows

Kvällen till ära sminkade jag mig lite extra fint och fixade håret.
Färgerna längre ut blev lite oskarpa då min kamera fick för sig att batteriet behövde laddas. Så jag gick runt och svettades lite tror jag bestämt!
Här är resultatet av en 30 min lång fotosession med mig själv, av mig själv och på mig själv!





Hög? Nejdå, man kan ju inte vara snygg all the fuckin time!


Suddigt kan ibland bli jävligt bra!!


Underbara kvinnor

Idag är det ju som alla vet Internationella Kvinnodagen.
Varför är det så viktigt?
Varför inte?
Kvinnor i Sverige fick inte rösträtt förens 1921, vi behöver lite mer tid att få ta igen alla de tusen år som vi inte fick göra annat än att ta hand om mannens behov.
Dock finns det ju arkeologiska tecken på att vi under Forntiden hade kvinnostyrande stammar i Norden, de ni!
Sen kom religionen med en gud och förstörde det mesta.
Men nu är vi nästan lika mycket värda som en man, inte helt, inte överallt, men det tar sig.

Utan kvinnor så blir det inga barn. Faktum är att det finns kvinnor vars ägg delar sig själva utan spermier, så det skulle kunna vara möjligt att göra barn utan mannen.
Nu säger jag inte att vi ska utrota alla män, men de har inte så mycket makt som de tror, bakom varje stor, mäktig man står en större, mäktigare kvinna.
Män är ju bra på vissa saker som kvinnor inte kan göra, vi kan inte göra helikoptern.
Men vi kan få multripla och långa orgasmer.

Jag vill nu hylla några kvinnor i mitt liv som verkligen gör skäl för att få kalla sig riktiga kvinnor.

Min mormor Ingrid, fyller 80 nästa år och har alltid varit lite av en krutgumma, går upp och simmar innan tuppen, tre dagar i veckan men har ätit lite mycket kakor så nu måste hon med hjälp av en rullator komma ut och röra på sig mer. Men hon förtjänar att leva lite, så nu ska hon iväg till Kroatien på spavecka. Hon har åkt på spavecka väldigt ofta sen min morfar Henry dog för 6 år sen. Mormor har trots sin ålder inte så mycket rynkor, hon har väldigt snygga ben och när hon var yngre så var hon modell för en skräddare. Hon hade då stora bröst, en minimal midja och härliga höfter, alltså ett riktigt praktexempel på 50-talets ideal. Hon är klok, envis, givmild, väldigt söt och lever livet på äldre dagar!

Min faster Anna, som har varit som en mor för mig. Jag saknar våra bastufredagar där jag får bli lite ompysslad och rensa min hjärna på problem. Vi är ganska lika, hennes mamma dog också för tidigt och hon har haft lite struligt, men nu har hon hittat en bra man för henne, hon är med och driver ett företag och är superfarmor/mormordelux och ställer alltid upp för sina tre barn samt brorsdöttrar och andra som kan behöva en hjälpande hand. En riktig pärla!

En annan pärla är min kusin Svens svärmor Maria aka MamaMu. Hon är också en sån här allsmäktig kvinna som ovanstående kvinnor, hon är alltid där när man behöver henne. Hon har också fått bli en extramamma till mig och mina systrar och även andra vuxna, vilsna barn. Även hon är en superfarmor/mormordelux och jag vill ge henne, min faster och mormor ett hederspris av hela mitt hjärta!

Sen har vi de unga kvinnorna(enligt siffrorna, alla är unga till själen tycker jag).

Vi börjar med mina systrar, Emma och Sara. Jag gråter bara jag tänker på hur fina de är. Utan dem vet jag inte ens om jag klarat mig såhär långt. Emma som är mor, sambo och just nu butikschef tills hennes chef kommer tillbaka från mammaledigheten, samt att hon har en hel massa ambitioner och talanger inom det estetiska och språkliga. Sara som är utbildad industridesigner, körledare och trots sina supersnygga bröst har samma skitgen som jag har och också ska operera bort sina bröst, men de kommer nog bli lika snygga som de är nu.
Båda mina systrar är ytters inteligenta, roliga och galna. Som vilken sund människa som helst!

Mina kvinnliga kusiner Elsa och Amelie. Elsa är den galna mamman i grönt, har gått på samma utbildning som jag(kläder och mode, Virginska) samt Kävesta Bild och Form och drog utomlands ett par år på resor och jobb. Så har hon erfarenhet eller har hon? Var nära att käka marsvin i Peru och har jobbat backstage i Norge. Nu uppfostrar hon två söner och byter bajsblöjor med stil! Hon ser alltid sådär superawesome ut och kan baka som en gud! Amelie vågar vara den hon är fullt ut, hon är gay och det är det mest naturliga jag sett i mitt liv. Annars är hon också väldigt inne på träning,har varit stark i brottning, fotboll, ishockey och handboll, ser alltid tipptopp ut fastän hon själv inte tror det. Hon jobbar i Norge men hela vår familj hoppas att hon flyttar hem till Sverige snart igen(gäller också min syster Sara som bor på Gotland, seriöst kom hem!). De känns mer som mina systrar än som mina kusiner.

Min kusin Svens fru Frida. Trots ett antal handikapp så lyckas hon behålla sin stil, personlighet och ambitioner.
För 10 år när jag först träffade henne så var jag helt såld. Denna kvinna är ju Superwoman her self. Då såg man dock inte hennes handikapp mer än att hon hörde dåligt och skakade på händerna. Men nu har hon fått ta till fler hjälpmedel. Jag ser fortfarande henne från den tiden, bara att hon har blivit ännu mer kvinna. Hon har lyckats fått ett underbart litet barn, som fyller 4 år snart! Hon har ett jobb där hon får använda sina journalisttalanger inom ett område hon vet mycket av, audiologiska avdelningen, heter det så? Hennes personligeht är galen, som de bästa människorna är. Äsch vafan, jag får inte fram det jag vill säga! Läs hennes blogg!! http://livetmedtresinnen.wordpress.com/ Helt jävla episk! Du är värd all choklad i världen!

Så, jag älskar er alla av hela mitt hjärta, kanske blev massa svamel, men jag hoppas jag fick fram det viktiga, ni är galna, fantastiska kvinnor!

Finns massa andra kvinnor i min omgivning också. Anne, Anna M, alla kvinnor på pappas sida, alla kvinnor på mammas sida, Karin, alla mina girlfriends och alla andra kvinnor som tar själva urkvinnan ny respekt till 2012.
Alla kvinnor som står upp mot våld och orättvisor.
Alla kvinnor som följer sina drömmar och mål.

Så, nu skulle det komma en bild på en hoha och ett par boobies, men se er i spegeln och le så ser ni en riktigt Kvinna.

Puss <3


Bland tyger och fisk!

Long time no blogging!!
Klagomål har utstötts!!
Så här är jag nu igen :D

Senast skrev jag om styrka. Det är bra det ska man ha!
Sen senast så har jag fått massa syjobb känns det som och är supertaggad på att starta eget företag.

Annars har jag levt det ljuva livet som arbetslös men har ändå 123 bollar i luften. 3 band, studioinspelningar, vanliga spelningar, umgås med löst folk, vara barnvakt, måla, drama, baka, äta bakat, njuta av våren, planera nästa op, byta tejp (som jag faktiskt ska göra nu), läsa böcker, se film. Nu ska jag börja sy också och göra arbetsprover till Borås och kolla teaterutbildningar samt söka jobb.

Idag köpte jag tyg till en tröja som jag ska sy till en cool brud, jag ska även sy en till min kusins fru och några till.
Sen har jag även käkat sushi med Lovisa.


Roligt fakta om mig.


Jag har lockigt hår och hatar när folk inte klipper av banden på sina kläder.

 
Rolig hudvård



www.oriflame.se har massa härligagrejor, deras spaserie är fantastisk med natuliga råvaror.
Vill man köpa helt ekologiska och naturliga produkter så ska man gå in på www.loveko.se där jag har fått dessa läppbalsam från. Jag brukar alltid vara jättetorr om läpparna om jag inte använder balsam, med dessa så behöver jag inte överanvända läppbalsam, men jag gör det ändå för de är så goda!!


Från mitt mörka förflutna

Jag var blond och målade hjärtan på kinden!
Härliga tider :D

Så nu har jag bloggat!! Nu ska jag byta tejp :)


RSS 2.0