Symaskiner och mjölk

19 är ingen speciell ålder, men ändå kan jag vara glad att jag i 19 år har gett glädje till så många människor!!
Jag är inte heller så speciell, men ändå har jag något som gör folk glada.

Idag blev jag allstå 19 år, kl 20.14 den 26/7 för 19 år sen hoppade jag ut i världen och var inte längre än en symaskin, vägde inte mer än tre paket mjölk och gjorde inte mer än skrek, åt och gjorde i blöjan.

Och nu så väntar jag på att min syster ska få det barn som bakas i hennes insides, som inte heller kommer vara större än en sysmaskin och tre mjölkpaket, eller den kommer nog inte vara lika hög som symaskinen men lång för det skulle nog vara lite jobbigt att klämma ut. Så nä lång som en symaskin och tung som mjölk, det är typ vad vi kan vänta oss :)
Menmen, idag så tänkte jag allstå inte så mycket på att jag fyllde år utan på andra människor, hur de har haft det, vad de har upplevt sen de var lika stora som en symaskin och mjölk.
Livet är kort men ändå så långt tänker jag när jag ser på min mormor, vi måste göra roliga saker innan det är försent. Så slösa inte bort en enda dag från den stund du föds, gör saker du vill och upplev!! Tveka aldrig!!

Det är mina filosofiska visdoms ord denna natt kl 00.12

Ha det gött alla monsterdiggare!!


Humör??

Hello my fello!!

Dagen till ära tänkte jag ta upp en viktig grej som rör upp vardagen mycket, HUMÖR!!

Tänk att man kan känna så många olika humörkänslor inom loppet av en minut.
Nyss var jag jätteglad och kände mig vacker och atraktiv, nu känner jag mig deppig och skabbig.

Det började med att jag vaknade hemma hos Mikkan efter att vi hade haft tjejkväll, allt hade varit så kul med singstar och allt men jag kan inte längre känna mig så avslappnag pga den där jävla magen som ska hålla på att bråka och vara i vägen. JAG VILL INTE HA NÅGRA INÄLVOR ALLS men jag har hört att man dör utan sina insides.
Jag vill inte dö nu!! Jga vill leva och se min systerbarn ploppa ut o världen och alla andra systerbarn som jag hoppas ska komma och jag vill se mina systrar gifta sig, jag vill hitta en riktig kille som kan göra mig lycklig och trygg som tycker att jag är den bästa tjejen han någonsin mött och jag vill gifta mig, få bran och knippsa bort mina kvinnliga organ i rädslan över att jag kan får cancer där nere och bröstcancer för att i min familj så ligger det som en jävla glädjeförstörare.

Såhär är det, min mamma bar på cancergenen som hon fått av sin far och den kan med stor chans ha ärvts ner till mig och mina systrar. Emma har redan testats sig men hon hade den inte som tur är, för jag skulle inte klara av om hon skulle få den där skitsjukdommen. jag har kommit i den ålder då jag kan testa mig jag med men jag tror jag vill vänta nåt år till. Det är ju bra om man testar sig för då kan man operera bort skiten innan den ens har brytigt ut. Som personer som har ärftlig magcancer.

Nej, usch nu slutar vi och skriva sånna här saker tycker jag.

På måndag fyller jag 19 (jävla skitålder om ni frågar mig).
Jag tycker om födelsedagar, det visar att man är glad för att någon lever och är älskad.

Vad skriver jag om överhuvudtaget.... oh my i need a talk....

Kvällsnoteringar

God afton alla monsterdiggare!!

Dagen har spenderats med letande i frysen efter något ätbart, då jag och pappi har varit bortresta i varberg med mina systrar och deras män, sådant leder till att man kommer hem utan att man har någon mat mer än frukost och knappt det. Men jag fick till mig en wok med ärtor, brytbönor, blomkål, morötter, äcklig burksvamp och frysta tranbär. Tranbär är som större lingon och funkar jättebra som en syrlig kick i maten.
Som kvällsmat gjorde jag folielax med sellerikokad qinoa och majs.

Men nu är kylskåpet och frysen fylld med mat :)

Min hand är dum för i går när jag skulle stänga fönstret i datarummet/syrummet så attackerades jag av en geting som stack mig i handflatan under långfingret på högra handen och fastän jag hade på salubrin direkt så är jag stel och svullen just där.

Sen skulle jag vilja ge en update på min mage.
Efter att jag nu har fått svar att det inte är något fel på min sköldkörtel, men min mage fortfarande är psykotisk till den grad att jag mår dåligt i huvudet också så tog jag beslutet att sluta med sånt jag tror har en inverkan på min emormt svullna mage (jag ser gravid ut varje dag och har väldigt ont och kan inte ha vanliga byxor).
Så jag säger hej då till alla olika sädesslag, dvs korn, vete, råg, dinkel, havre osv, inge mer pasta, inge bröd, no cookies eller pajer, no müssli. Inget som innehåller sådanna saker. Ska även kutta ner på potatis som jag märkt kan kopplas till svullen mage då jag inte äter potastis så ofta.

Sen popcorn och majs, lök, äppelskal, bönor, ärtor. Väldigt lite sådant. Ja jag åt både majs, ärtor och bönor idag, men finns det inget annat att äta får man ta det man har.

Har börjat dricka proviva och äta verumyoghurt utan lactose. Märker att min mage mår bättre av det men är fortfarande dum, idag är den dock acceptabelt svullen och inte i sådan shape som min systers gravida mage är och jag har inte ont.

Så!! Tänker nog ringa doktorn imorn ändå för något ska vell kunnas göra, annars måste jag sluta äta helt.
Och äta bör man annars dör man, men äter man för mycket så dör man också.

Men inget efter 22, gärna tidigare.

Nog om magar.

Om 6 dagar fyller jag år, och jag har inte önskat mig något, så jag tänkte slänga ihop en önskelista om någon som vill ge mig något inte har kommit på nåt. För att vara lite rolig så gör jag en möjlig önskelista och en lite omöjlig önskelista

Möjlig Önskalista

1. En cykelkorg
2. En canon digitalkamera eller pengar till en digitalkamera

Lite Omöjlig Önkselista

1. En man
2. Ett förlåt face to face
3. Fred på jorden och alla vapen i en kontainer på världens ljupaste del av havet
4. Att alla får ett lyckligt liv
5. Ett jobb eller pengar i överflöd

och det jag önskar mest, min mamma.

En lycklig Lisa

Hiihihihihihhiii :)

Det är varmt, jag är glad och min syhörna är äntligen done and dandy!!!
Med min Singer symaskin i det högra hörnet och min Toyota overlock mittemot.
Så nu ska jag trä symaskinen och sy klart sommartunikan som jag började med för massa veckor sen.

En annan sak är att jag har varit nybakad student i en månad, vart på arbetsintervju igår och umgåtts med massa härliga människor, bl a mina systrar och kusiner, fastrar och farbröder, gubbar och tanter, vänner inom olika områden och små söta barn.
Sommaren is lövly och jag hoppas att den är lika långdragen hela vägen ut som den har varit denna månad :)

Om 16 dagar blir jag 19, om 6 dagar ska jag se på The Ark men mina systrar, de tre närmsta dagarna ska jag kolla på Eclipse med mina kära vänner Lovisa och Emy, ha grilltime med bandet och repa med bandet.
På onsdag kommer Syster Sara och hennes manboy Max hem!!

Sweet times are ahead of me!!

RSS 2.0