Till Minne Av

Murre
Du har varit tapper, fastän hörseln har svikit dig och tänderna ramlade ut och åldern smög sig på.
Men är man 17 år och en vanlig svensk bondkatt, så är det ändå ett helt liv av gos och klös med resten av familjen, god hemmamat och då och då en utekväll på åkrarna i jakt på de stora sorkarna.

Så vi trodde att vi skulle få ha kvar dig en liten stund till, men livet ville annat.
Nu är du begraven, en slåttermaskin kom utan att du märkte det och kanske var du redan död när den kom.
Det känns inte så trevligt när man måste identifiera sitt djur med hjälp av tassarna men i det här fallet kunde vi inte göra annat.

I din grav ligger ju ändå bara skalet, själva du är uppe i universum och jagar i landet som svämmar över av sorkar och grädde.
Vi kommer sakna dig, som alla andra familjemedlemmar är saknade och ihågkomna.

Ha det bra nu och farväl tills vi ses igen, hälsa Ronja och Kalle om de inte redan har funnit sig en ny kropp.

Murre 1993-2010 <3

Det är såhär vi minns dig <3

Salem Al Fakir

This is for

I wanna hold you down, grab your hair
Just say another word if you dare
Stop the fuss and fighting

I wanna ask questions till your ear falls of
I decide when enough is enough
Oh look who's crying

I wanna give you hope, just for fun
Baby I love you, I swear I'm done
but of course I'm lying

I wanna watch you shiver and shake
I won't stop until you break
I'm the last man standing

This is for everything you've said and done 

I wanna tie you up to a lamp post
Tell you stories you hate the most
Again and again

I wanna get close to your heart
Look straight into yuor eyes when I rip it apart
Come sweet revenge

I wanna put a gun to your head
Bang bang thank god you're dead
Hallelujah amen


Japp jag börjar bli lite arg och sjuk i huvudet, men det är även min barndom som kommer upp och allt bara är bajs och jag orkar inte med allt just nu.
Viker jag från något en millimeter så får jag skit för det och jag vet inte om jag orkar säga till för det blir ju alltid ett sånt jävla liv så fort jag säger något om hur jag vill bli behandlad när jag ändå gör så mycket.

Vi behöver nog ha det här prata-ut-och-gråt-med-familjen snart. Vi är många som behöver det.

No fun in the play ground

Min Beatleskille med långa ben och mysig nacke har hittat sin yoko ono.... och vad fan kan jag göra åt det???
Inget mer än att hoppas på att jag hittar en ny så jag kan bli glad någon gång...... ty jag är för jävla patetisk och det äcklar mig.
Jag äcklar mig själv....

Studenter!!

Nu har vell årets alla studenter sprungit ut och varit hesa ett par dagar kan jag tänka mig :)

jag sitter här hos min kära syssling Erika och kollade nyss på bilder från min student och tänker usch på vissa bilder och okey på vissa... min självkänsla är bra... jag vet iaf vilka delar som kommer få en round nu när jag er fri som fågeln och kan träna istället för att plugga.

Men, nu blir det inge tränande för jag hade feber igår och lite ont i halsen idag så jag får träna när jag kommer hem på onsdag kväll.

Imorn ska jag och Erika eventuellt till Ullared och shoppa loss lite nödvändigheter. Så jag ska hjälpa Erika att rensa hennes föråd så hon kan köpa nytt till hår och kropp :)

Hejdåå!!



(to sexy for my shirt) (to charm a wobbishacki is no big deal)

Inte som alla andra


Nu är jag i Kinna, några mil utanför Borås, för att fira min syssling Erika som tar studenten imorn.
Hemma i Örebro är det strålande sol och här i Kinna regnar det och är kallt... södern är inte varmare för att den är närmare ekvartorn :)

Men, jag och min mormor var och handlade present till Erika och jag fick för mig att köpa ett gosedjur att hänga runt hennes hals, det fanns två nallar kvar som ser olika ut.
Lisa tar upp en av nallarna och ställer sig i kassan, Lisa börjar tänka på nalle som är kvar. Tänk om denne aldrig blir köpt av nån utan måste vara kvar i en låda till nästa student, då kommer nallen blir deprimerad och ledsen.
Lisa går tillbaka och tar upp den ensamma nallen och går tillbaka till kassen med två nallar i famnen, man kan ju inte lämna kvar en nalle helt ensam!!! Lisa har nu en nalle till Erika och en till sig själv och alla nallar är glada :)

För nallar och alla andra gosedjur har faktiskt känslor!! Jag har en sån ångest när jag måste lägga ett gosedjur i en låda och skicka ut det i förådet, men jag ser till att den aldrig är ensam och att jag har den nära till hand så att jag kan lyfta på locket nån gång  och säga "Hej". Så jag föreslår att du går och letar på dina gamla gosedjur och visar att du bryr dig om dem fortfarande, visa att de fortfarande är speciella och så tar du och kramar de gosedjur du har inne (om du har det alltså) och säger att de är så fina också.

Det var bara det jag ville säga nu :) Gosiga kramar!!

Klomikaruchickaboggiewacka

JAG DÖR!!!!! man kommer hem svettig och äcklig för att man har cyklat upp för backen from hell och att det är hundratusen grader varmt ute, stannade till hos mami en snabbis för att säga vad hon missar imorn och så i brevlådan så är det det finaste lilla rosa kuvert ever!!! Linda jag kommer skriva detta på din blogg med för jag blev jätteglad!!
En nyckelring med YELLOW SUBMARINE på och ett armband från marc jacobs!!! du är inte bara det underbaraste i världen bara för att du ger mig fina presenter, utan du är en fantastisk människa också!!  du gjorde min kväll med ditt vykort också, jag saknar dig och önskar att du var här, med andra ord jag grät!! <3

Jag gråter nästan nu med.... jag är ju nästan värre än min gravida syster!!

Imorn är det iallafall D-day, the one, dagen alla treor i gymnasiet har väntat på (om man inte går i hallsberg eller nån annan fjantstad som har denna dagen om en vecka), jag och alla andra tar STUDENTEN!!!!!!
Där satt den!! Like a glove!! Tight ass!! Klomikaruchickaboggiewacka!!! Ich möchte ein mann mit lederhosen und chockolade!!! SKÅL!!! Hej :)

Så nu ska jag blåsa upp balonger, måla en grej, färga håret och måla naglarna, samtidigt som jag ska kolla på Vampire Diary's.

Ses imorn alla underbara, fantastiska, snygga, härliga människor och troll!!

Puss and I love to be one of your friends!!

RSS 2.0