29 April 2011

Fy satan vad snygg jag känner mig idag!!
Snygg kropp, snyggt fejs, snyggt hår och snygga tår!!

Vissa dagar är verkligen lite bättre än alla andra.
Kanske lägger jag upp en bild eller så njuter jag av min skönhet själv.

Sy och lyssna på min fantastiska lista "Bara ren njutning". Hitills musik av Kate Bush, Nick Cave och Anathema.

Gött mos!!


27 April 2011

Galen dag igår, läs om den på www.brcasystrar.blogg.se, men idag är en ny dag.

Idag så är jag i orolighetsfas vilket min mage känner att den kan utnyttja, så jag vågar inte gå på Teckenspråkskursen idag. Däremot ska jag börja sy på min catsuit som helst ska bli klar till i kväll då vi har kostymrepetion på Queen Alice. Jag har sytt klart Larvens dräkt, blå och fin, hoppas att Elle blir glad :) 

Senare ikväll så ska jag sjunga med mina pojkar i Brev Till Kalle på UniversitetsKåren i Örebro och det blir premiär för nya låten som jag kan kalla ett Episkt Mästerverk eller Livet. Vi spelar typ kl 22 eller nåt. Det blir najs!!


21 April 2011

Vilken härlig dag det kommer bli, det känner jag ända ut i tårna.

Jag har stigit upp tidigt och städat toaletterna och är nu i farten med att städa mitt rum och tvätta första tvätten.
Men eftersom vädret är som det är så ska jag nog ta några pauser i solen. Har redan avverkat frukostpausen och en apelsinpaus och då fick jag en sån lust att skriva några rader.

Eftersom jag inte vet hur mycket sola och sånt jag kommer orka i sommar om jag är nyopererad så tänker jag passa på nu. Jag får ju inte sola topless efter operationen (läs mer på brcasystar.blogg.se), vilket jag ändå nästan aldrig gör, men jag tror inte heller att det är bra att ligga varmt och svettas i såren. Så det blir en sommar i skuggan för mig tror jag om jag nu får operera mig i maj/juni.

Då tar jag istället solen som kommer nu!! Har redan solat i bikini två gånger och sitter ute och läser titt som tätt. Känner att jag har fått lite mer färg, jag är ju inte som min Morfar som såg ut som en pepparkaksgubbe året om, en tjock pepparkaksgubbe som skrattade och var glad för det mesta och tyckte om att se på sport. Han dog för 5 år sen, en månad innan Mamma ungefär.
Mamma blev också brun av solen, jag blir gulröd, typ litelite orange. Men jag är fortfarande alltid blek. Så är det bara!! Solade hela förra sommarn i kokosolja, sånt som man ska bli extra brun av då man typ grillar sig själv.
Luktade gott varje dag gjorde jag men brun, nej, inte ens röd! Så jag kör med 10 spf på dekolaget och armarna så får vi se vad som händer med benen.

Anyway, jag har skickat iväg ansökningsproverna till Borås Textilhögskola! Förra veckan på onsdagen lämnade jag in det till posten, förhoppningsvis kom det till Borås på torsdagen, på fredagen skulle det vara inlämnat och klart. Pirripirri i magen :D

Jag vill inte visa kollektionen än men jag kan visa lite bilder som jag målat.




Akrylmålningar

Nej, nu ska det fortsättas städa!!
Imorn kommer mina släktingar från Kinna utanför Borås.
Och idag kommer min syster Sara hem :)
Fullt hus lagom till Påsk, jag gillart.

Så ät mycket chokladägg och sånt för att livet är kortlångt och uppner och bakfram men ganska så awesome ändå!!


8 April 2011

Jag har märkt en sak!!!
Jag börjar komma i form till Queen Alice :) Så nu blev jag lite mer peppad på att träna sådär lagon så man blir lite tajtare. Jag kör en väldigt smart sak. Varje morgon efter frukost när jag kollar på tv så tränar jag i reklamen. Jag har ett gummiband och tränar mest armar och mage, men det blir även lite ben och rygg. Av det hela så har jag redan börjat få lite fastare armar och mage. och med promenader, cykling och yoga lite då och då så ska jag nog kunna springa runt i min röda stretchsammetcatsuit!! It will be fabulösiskt.

Men idag ska jag jobba, på Ica Tybble. Jag vet inte om jag har nämnt det tidigare men de som jobbar där är lite bittra och tjuriga. Sen tror de allvarligt att jag ska jobba 7 timmar utan rast när jag kommer dit. Det funkade en gång, men sen fick jag veta av min faster och Veronica att så får de inte göra. idag blir tredje gången jag jobbar där och förra gången så sa jag till dem när de återigen sa att "Nej du ska inte ha en rast, du jobbar ju bara 7 timmar." Då kan man ju undra hur de jobbar. Får inte ordinarie personal någon rast när de jobbar??

Anyway, om de är lika bittra idag så tänker jag inte komma dit mer, kanske går jag tillochmed ut därifrån så får de jobba utan mig.

Sen hade jag en liten fotesession med mig själv för några dagar sen.
Lekte lite med min ögonskuggelåda och så här blev det :)





Det är så roligt med färger!! Imorn ska jag styla Lovisa och sen fota henne i mina kläder :D

RSS 2.0