16 Nov 2010

Så blev man väldoft runt hela sig!! Nyduschat hår är amazing!! Sen tycker jag det är så snyggt när det är lite vått och rufsigt

Jag sitter och lyssnar på Welcome To Wasteland, ett band ifrån Örebro, och jag har varit med och körat på två av deras låtar på den nya EPn som kommer snart!! Grymma killar, så roligt att få höra sin röst med sånna begåvningar.

Men nog med smygreklamen (gå in på deras myspace och lyssna!!!).
Jag tänkte prata om lite Lisa-saker.
Är så galet sugen på att sy så att nu har jag redan bestämmt en sak som ska sys, ska nog kolla lite tyg imorn kanske, innan teckenspråket, om jag inte ska jobba innan det. 
Idag hade jag kunnat sy om jag inte hade varit så förbaskat lat och kollat på Harry P och De Vises Sten och annat skrutt... menmen det är skönt att lata sig med!! Det verkar ändå som om jag har gåt ner lite i vikt, men jag vågar inte väga mig om det är så att jag blir besviken. Nä usch.... ska inte tänka på vikt och sådant... men det skulle ju vara skönt om man kunne känna sig nöjd någon gång.

Det avundas jag min syster, att hon kan sitta i en fåtölj och amma och bränna galet mycke kalorier och sånt.
2 veckor och hon är av med gravidkilona... inte för att de var så mycket hon gick upp men ändå!!
Men det tycker jag att man ska kunna unna nyblivna mammor, det och kakor :)

Kanske ska träna lite..... nä jag tror jag skissar istället, ska ju gå till bussen imorn!!
Det kan vara en anledning till att jag känner mig smalare, cykling och vandring till bussen när jag ska till jobbet och pojkvän och det faktumet att jag glömmer bort/ inte hinner att äta om dagarna.
Frukost hinns alltid med, men ibland blir lunchen en frukt eller passerad till kvällsmål. 

Och nu har jag glömt att äta kvällsmat..... men jag åt en stadig lunch så jag är inte hungrig :)

Ont i huvudet har jag iallafall.... ska dricka något!!

Resa

Nu är det bestämt!!!!

Den 27 nov åker jag till Stockholm och shoppar, sen på kväller blir det buss til Nynäshamn och därefter båt till Gotland, för att sen umgås med sin älskade mellansyster och handla julklappar och LisaSaker!!

Ska nog inhandla en kamera tills dess!!

IBS

Medans vi håller på och pratar om mina medicinska funderingar och grejor så kan jag ju bara meddela att jag har IBS (irritable bowel syndrome) vilket betyder att min mage/tarmar är extra känslig mot mat, så jag ska nu gå på piller som motverkar svullen mage och ett piller som tar bort krampen i magen, ska också leta på en dietist, komunen är dum och vill inte ge remiss till IBS-patienter (man måste vara opererad i mage eller tarm för att få komma till en dietist) fastän mat är grunden till all ondska (de tycker att jag får prova mig fram om jag inte hittar en dietist, ta reda på själv vad för mat som inte funkar) jag vet att sädeslag är dålig idé att äta, jag vet att laktos suger, rotfrukter är jobbiga och rött kött är lika med trubbel, men jag kan ju också vara känslig mot något annat, är E-ämnen dumma, socker, jäst. Men först ska det googlas!!!

Dock är jag glad att jag har en diagnos, fastän jag redan nästan gett mig den själv.




8 November 2010

Nu har jag fått veta när jag ska få komma och blotta armvecken så de kan få ta en halv hink blod att utföra DNA-jakt på, om ca 2 månader.
Jag vet inte vad ni tycker men jag blir lite lätt irreterad och retarded, två månader från nu är ju typ i Januari och sen ska jag vänta ca en månad på att få provsvar. Okej jag har redan väntat 4 år på att få svar och jag är inte sjuk, så det är ju ingen brådska, mer än att jag kan få bröstcancer redan när jag är 25, för då fick min mammas faster bröstcancer för första gången. Så jag måste ju hinna fundera på om jag ska operera bort brösten innan 25 eller om jag ska vänta tills jag har fått barn och massa sånt. Eller så överdriver jag... tre månader kan jag nog klara att vänta, men jag kan ju säga att jag redan har börjat klämma lite på mina boobs.

Anyway!! Nu släpper vi det där och tar upp det om tre månader!!

Jag har ju blivit moster åt en liten Alva!! Detta bedårande lilla bombnedslag pekar finger åt folk och ler så tandlöst vackert, ser ut som sin mamma fast har sin pappas mörka hår och ögon(om de inte kommer bli ljusare). Jag så lycklig att jag hoppar fortfarande upp och ned fastän hon föddes för en vecka sen.
Tänk vad barn gör med oss......... vad de formar oss till bättre människor bara vi ser på dem och lär oss av deras rena själar. Jag tycker man ska bli lite mer som ett barn, lite mer efter varje möte med ett. Lika fri i själen och kroppen.

Nu ska jag iallafall ta på mig ett par sockor och göra mig lite te, ska åka och måla ikväll, som ett fritänkande barn!!

Ha kärleken nära i tanken och ha en fantastisk kväll!!

RSS 2.0